8. MARS

 

Torsdag = trening.

Zulu er godt inn i løpetiden, men det legger ingen demper på formen hennes tydeligvis. Hun var klar for en økt :-). Jeg holdt meg i et hjørne av banen for ikke å forstyrre hannhundene, men det er også en trening for de. Man møter vel på dette også under komkurranser.

Vi startet med enkeltdekk med masse forstyrrelser og Zulu ligger så pent atte. Nå kan jeg nok begynne å strekke tiden litt. Så var det innkalling, hun starter raskt men saktner på vei inn. Det er nok min holdning som bremser henne, så her må jeg jobbe med meg selv. Hopp over hinder er itt’no pråblem 🙂

Når det gjelder spor og markering av gjenstander så har jeg bestemt meg for å prøve dekkmarkering. Dette for at det ser ryddig ut, man skaper mindre «konflikter» og man er i sporet. Jeg fikk god hjelp og forslag til innlæring av dette så nå er det bare å jobbe med det fremover før sporsesongen starter for fullt.

 

I går formiddag dro jeg til Jessheim sentrum hvor jeg møtte Mona og Danette, og kjørte noen øvelser med Zulu. Ny plass, masse forstyrrelser av ymse slag og drevertispa «Taipa» som gikk litt rundt oss men vi holdt på. Dette brydde Zulu seg svært lite om, noe hundefører var glad for. Etterpå ble det en kaffepause med tilhørende gulrotkake. Man må jo belønne seg selv litt også.