5. JANUAR

 

Jeg og hundene har igjen hatt en super dag sammen med Ringerike-gjengen. Man får tilpasse treningen etter vær og føre, og sånn som det er nå så er det jo bare å forlenge rundering-/spor- og feltsøkaktivitetene.

Zulu gjorde i dag en flott runderingsøkt. Det ble kjørt på med påvirkninger av ymse slag og da var det full fres ut. Jeg ønsker ikke å presse henne mer enn nødvendig nå før jeg vet om hun er drektig eller ei. Og det skader ikke å ta noen steg tilbake heller :-). Etter lunsjen ble det feltsøk på både Zulu og Totto. Jeg bandt opp begge hundene til et tre slik at de fikk se på når jeg merket og tråkket feltet. Tottomann først ut, klar som et egg. 50×50 felt er vel som 200×200 for lilleputten men det hindrer ikke han i å gjøre jobbe sin. Jeg hadde lagt ut 6 gjenstander og Totto jobbet som en helt. Jeg avsluttet etter at han hadde funnet 3, da så jeg at han begynte å bli sliten. Så fikk han avslutte med en korridor, tjohei.

Så var det supermusa sin tur. Det er lenge siden hun har gått feltsøk også. Det var som å fyre på en tennplugg, du verden som hun søkte og fant raritetene. Grundig, systematisk og jevnt uten stress. Feltsøk er utrolig gøy.

Takk til Nina m/Lukas, Arnt m/Brask, Per og Trine m/Jackie og Hepp, Helle m/Gant, Carita m/Spike og Kari m/Shira for en trivelig dag i skogen.

 

 

 

 

 

001002003006007014