30. MAI

 

I dag har jeg, Zulu og Totto hatt en flott dag i skogen sammen med Berit og Haumann med Norton og Candy, Svenn Erik og Astrid med Pascalle og Albin. Sportrening stod på mitt program i dag og Zulu og Totto gikk hvert sitt flotte spor. Berit la ut et C-spor for meg, 1 km med 8 pinner og en time gammelt. Zulu har det litt travelt i starten så hun gikk over de to første pinnene men ettervert dempet tempoet seg litt og hun plukket resterende. Det var varmt, tørt og vind så forholdene var krevende i dag. Og med tanke på Zulu sin mangel på kondisjon så må jeg si meg veldig fornøyd med dagens innsats av henne. Totto gikk også et flott spor, det var vel rundt 400 meter. Han er en artig hund å spore med, man ser at han virkelig liker disse oppgavene og løser utfordringer på strak labb. Og så stolt av seg selv når han finner gjenstander 🙂

Norton, Pascalle og Albin fikk en runderingsøkt hver seg, tre herlige bartemenn som elsker å rundere. Moro å sitte figurant og se disse vakre sorte utgavene av verdens fineste hunderase jobbe slik som de gjør.

Lille Candy gikk tilsammen tre valpespor, vakre lille bartefrøken sporhund. Kjempemoro å se hvor fort disse småschnuzerne utvikler sansene sine. Så avsluttet jeg dagen hos Berit og Co med å plage Candy litt på trimmebordet. Et lite riesenhode dukket frem etterhvert og for en pels hun får, sort og stri. Jeg fikk servert en nydelig pizza også før jeg satte kursen tilbake til Minnesund. Takker dere alle for en flott dag.

 

 

 

033 035 036 042 043 046 057 062 070 075 076 078 081 084 093 094 095 097 099