24. MARS

I dag har vi tilbrakt dagen i Enebakkneset hos Finn og Bente. Mona, oppdretteren til Rasmus og Totto var på Norges-besøk, så da ble vi innvitert dit i dag. Det er så koselig å komme til slike gjestfrie og hyggelige mennesker som Finn og Bente er. Det ble et gledelig gjensyn med Mona, hun er en person man bare blir utrolig glad i, og ei dame med masse kunnskap som det er en fryd å lytte til. Først tilbrakte vi noen timer ved trimmebordet, Totto fikk en omgang med Monas magiske hender og han ble bare så flott etterpå. Finn og Bente har en av Totto’s slektninger, skal si dere det var to som virkelig fant tonen og koste seg sammen hele dagen. Så nå ligger han rett ut her, helt utslitt.

Mona fikk en kopi av mentaltesten til Rasmus og hun var meget fornøyd med det hun så. Mona var også takknemlig for at Rasmus og Totto har havnet hos meg, hun er veldig fornøyd med mitt arbeide med hundene. Jeg får en klump i halsen når hun forteller dette til meg, det er noe jeg setter stor pris på å få høre i fra Mona Uddenholm. Tusen takk Mona for at jeg har fått disse to flotte guttene i fra deg. Jeg gleder meg til vårt neste prosjekt, det blir spennende.