21. JANUAR

Du verden, vi nærmer oss slutten av Januar, syntes tiden bare flyr av sted. Snart påske og vår dere 🙂

Når det gjelder facebook, så er det jammen meg ikke så værst å være med allikevel. Jeg var stor motstander av facebook, der skulle jeg ALDRI logge meg innpå nei. Men fristelsen ble for stor og jeg krøp til korset.

Jeg satt å pludret litt på pc’n på morgenen i dag når jeg kom i «kontakt» med en kollega. Da ble det bestemt en tur med hundene. Så det var bare å svinge seg rundt, få på seg uteklær og sette kursen mot Maura (Nannestad). Vi kjørte Gamle Hadelandsveien og gikk på en fin oppbrøyta skogsbilvei. To stk riesenjenter og to stk goldengutter.  Kjempefin tur. Selvfølgelig måtte jeg glemme kameraet hjemme

Nå skal frihelgen nytes. Har blitt trua med en skitur hvis været holder seg. Da skal Totto få være med. Frøya er for gammel til slike utfordringer syntes jeg og Zulu er for ung, hun må nok vente til neste vinter

Ha en fin helg alle der ute