I dag har jeg og hundene vært i Lierskogen sammen med Asker-gjengen, jeg innviterte meg selv fordi jeg så gjerne ville se Castro i rundering. Jeg har ikke sett han på evigheter og Nina forteller meg etter treninger de har vært på hvor fornøyd hun er med’n, hvor bra han jobber, konsentrert og sanset. Så i dag fikk jeg se Castro «in action» og fy flate sier jeg bare. Dette er noe av det flotteste jeg har sett, rette fine og dype slag, fin fart, ingen stress og ikke minst en superbra halsmelding. Jeg fikk ikke med meg hele økten siden Zulu var nestemann i løypa. Så jeg luftet og gjorde klar Zulu til hennes første økt med rundering og hun skuffet ikke denne gangen heller. Jeg har kun kjørt med løsbitt frem til i dag, så i runde 2 ønsket jeg å prøve fastbitt. Zulu tok hintet med en gang så nå gjenstår det å se fremover hvordan dette går og om det vil dukke opp feilmeldinger :-).

Det var ikke bare «banditten» Castro som var med i dag, Mack og Mari-Anne var også med og Mack er jo i samme kaliber som broren sin. Her er det full fart samtidig som de er i søksmodus og gjør jobben som skal gjøres. Atter en gang så svulmer oppdretterhjertet mitt av stolthet 🙂

Det var med en riesengutt til, «Bajas» med fører Morten. Vi har trent noen ganger med disse to gutta boys og her det også en herre med bart som det er fart i beina på. Det er så moro å se riesenschnauzeren i sitt rette element og som viser at dette bare elsker de, det beste de vet.

En schäfer og en blandingshund var også med i dag og de er ikke dårligere enn sine barte-artsfrender. Så tusen takk for at jeg fikk komme på besøk i dag og få en slik hyggelig dag med så mange hyggelige mennesker og hunder.

Jeg knipset i vei, men dessverre så klarte ikke kameraet å henge helt med på disse fartsfantomene av noen hunder, så kvaliteten ble så som så.

 

007 009

 

 

016 018 024 030 031 037 041 047 053 055 069 077 082 083 088 102

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

102