10. MAI

 

I kveld har jeg og hundene vært i Asker og trent sammen med Nina og Arnt. Og to andre fra Asker Hundeklubb.

Jeg gikk litt rastløs rundt meg selv her hjemme og tenkte at vi trengte å komme oss ut en tur. Ringte til Nina og spurte om vi kunne komme på besøk og trene sammen med de, og ja da, jeg var hjertlig velkommen.

Det er jo trening i seg selv og komme på ny plass og andre hunder enn det vi er vant til. Jeg startet med litt lineføring/kontakt og Zulu var på nett med en gang. Dekk under marsj gjennomførte vi også, dette begynner nå å bli tilfredsstillende. Etter en pause gikk vi forangående i line, her er det også fremgang :-). Så var det en fellesdekk hvorpå Zulu fikk ligge mellom to hunder. Jeg  har frem til nå hatt henne ytterst i rekka for å trygge dekken. Zulu hadde litt lang hals til nabohunden, en labradorgutt, men hun ble nå liggende og det er jeg fornøyd med. Og så avsluttet jeg med en budføring som gikk kjempebra.

 

Det var absolutt verdt turen, både treningsmessig og ikke minst en hyggelig gjeng å trene med. Det regnet godt i ettermiddag men det var det ingen av hundene som merket tror jeg 🙂

Det var en fryd å se «Lukas» og «Brask» i action også, de er så flinke atte. Tusen takk til Nina og Arnt for en hyggelig kveld.