29. OKTOBER

 

I skrivende stund snør det rimelig bra her på Minnesund, det har så langt lagt seg rundt 20 cm, og mer blir det. Jeg og hundne sier JIPPI….:-)

Over til helgen, lørdag var det tur på Totenåsen, søndag trening på Lillehammer.

Lørdag:

Vi våknet til et strålende høstvær og bestemte oss for å fylle sekken med noe godt og ta turen ut og opp i høyden. Turen gikk igjen til Totenåsen, denne gangen til «Tjuvåsen». En fantastisk flott fottur i nydelig natur. Runden fra bilen, over toppen og tilbake igjen var på ca 10 km. Zulu og Totto storkoste seg, de kunne på noen deler av turen få være litt frie og løpe av seg litt energi. Frøya måtte bli igjen hjemme stakkar, det gjør vondt å måtte reise fra henne slik men hun klarer ikke slike turer lenger.

«Tjuvåsen»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag;

Jeg fikk en invitasjon til trening fra Lillehammer som jeg takket ja til. Gubben skulle på motorshow med noen kompiser så det passet veldig bra :-). Jeg pakket hundene inn i bilen og kjørte oppover på en ny flott høstdag. Jeg hadde bestemt meg for å trene rundering i dag og prøve noen av metodene som jeg «lærte», plukket opp forrige helg. Første runden fikk hun lydpåvirkning med direkte belønning. Dette fungerte veldig bra. Runde nr. 2 hadde jeg synlige figuranter med løsbitt. Zulu gjorde en god jobb her også, så det blir nok en runderingshund av Zulu etterhvert også.

Berit m/Norton og Astrid m/Pascal runderte også. Norton er jo en maskin i skogen, en fryd å se denne ekvipasjen. Pascal gjorde også en super jobb, søkslyst og stor motivasjon til å rundere. Svenn Erik m/Albin gikk et spor og denne unge gutten vet godt hva spor er. Nøye og konsentrert med godt drag i lina. Han er jo halvbroren til Zulu så….he he

Det ble servert en nydelig lunsj, stekte karbonader med div. godt tilbehør. Eplekake m/krem til dessert. Er det noen sak å være i skogen en hel søndag :-)))