8. MAI

Hallo Nina!

Sender deg et bilde og en liten rapport om Ida.
Gullet våres er frisk og rask, har det bra, ingen problemer med hofter/rygg. Hun er nok i ganske bra form, får lange turer morgen og kveld. Jakter på katter, mus, ekorn, hare, rådyr og elg. (Ulven har hun løpt etter tidligere)
Er som sin mor irritert på de fleste artsfrender, men gjør dem aldri noe, bare sier kraftig ifra!
Går som vanlig og plukker dritt, stjeler litt her og der, men det er da våres skyld, da vi ikke har henne i bånd. (Har erstattet, kjøpt mange nye truser, sokker og baller til naboene).
Hun er da utrolig flink også, går fritt nesten over alt, kommer som et skudd «på plass». Dersom hun hører biler, folk , hunder m.m., kommer hun «på plass» lenge før vi hører noen.
Ida har «unger» på soverommet sitt i helga, må nok få tak i Galastop i morgen. Hun patter seg selv, piper, ligger for det meste og må helst være på rommet sitt hele tida. Stakkars lille Ida!
Hadde besøk av Grethe i går. Vi hadde nettopp klippet Ida og var ganske så fornøyde med resultatet, he, he.. Men, det var ikke Grethe, hun gøv løs på henne på nytt, så nå har vi en meget velfrisert riesen! Grethe er kjempe flink!
Kanskje vi skulle prøve henne på utstilling igjen? Bare for moro skyld, men det er ikke sikkert at dama gidder å vise seg? Ganske egenrådig!
Et spørsmål til slutt, har alle riesen et VELDIG språk? Du skulle bare høre….. , da hun setter i gang!! Særlig når det er noe hun har bestemt seg for noe, f.eks. gå på tur eller «rulle- oppvisning» her hjemme!
Morsom, snill og god er hun! Verdens beste Ida!

Hilsen og klem
fra Ida, Rolf og Ingrid