25. FEBRUAR

På kvelden i dag dro vi til hundeklubben og trente lydighet sammen med bruksgjengen.
Det er en stund siden sist, så det var godt å få gjort noe med Frøya og Totto. De blir litt oppfinnsomme her hjemme hvis de ikke får litt hjernetrim 🙂
Frøya gjorde en bra jobb, hun er tent som vanlig, nesten for mye av det gode. Skulle gjerne ha dempet henne litt, da ser det mye penere ut. Men hun viser glede og det betyr mye for meg. Hun begynner jo å dra litt på åra, så da får hun lov til å gjøgle litt.
Totto ble jeg veldig overrasket over i dag. Han har jeg jo ikke gjort så mye med innen lydighet, men du verden så flink han var i dag. Jeg har blant annet ikke jobbet med dekk ennå, men han lå under fellesdekken. Lineføringen gikk over all forventning, han er veldig på kontakten med meg. Nå skal jeg ta meg sammen når det gjelder han og kreve litt mer. Så setter jeg meg bronsemerket som mål til våren.

Hundeklubben fikk besøk av mulig nye medlemmer i kveld også. De har en riesen-gutt på 2,5 år, en trivelig gutt med mye motor i. Så jeg håper de syntes det var en trivelig gjeng i Nannestad og Omegn og at de vender tilbake.