8. JUNI

Formiddagen i dag ble benyttet til soving og avslapping etter helgens nattvakter og søndagens utstilling. Vi var slitne alle ihop og trengte å lade bateriene litt. På ettermiddagen dro jeg en tur til hundeklubben og trente sammen med bruksgjengen. Det var veldig hyggelig å treffe gjengen igjen, det er lenge siden sist. Totto var midtpunktet, han skulle hilse på alle, og alle ville hilse på ham. Jeg ble spurt om hva jeg gjorde med’n og fortalte at han går både spor og feltsøk med stor entusiasme, men at det er agillity jeg vil satse på. Fikk hyggelige tilbakemeldinger om de syntes det var så fint at disse små hundene også ble brukt. Jeg og Totto starter opp igjen med agillity’n utover høsten engang. Jeg ønsker at han skal utvikle seg ferdig først før vi starter for fullt, agillity er som kjent en stor belastning for hundekroppen. Og så må jeg konsentrere meg spesielt om Rasmus for å nå mitt neste mål med ham før sesongen er over. Sommeren går så altfor fort, det er jo snart jul igjen dere :-).