27.Oktober

På formiddagen i dag har vi bare kost oss.
Møtte Charlotte og gjengen hennes, gikk en fin tur med Rasmus, Frøya, Totto, Zappa og 3 av hundene til fru Hagen. En gal gjeng som koste seg i skogen, spesielt Frøya og Rasmus, de var jo helt spinn-ville.
Store søledammer er noe av det kuleste Rasmus veit, løper gjennom de så møkka spruter og legger seg gjerne ned i dem. Helt greit, det er så fint å se at han koser seg.
Totto og Zappa er helt fortapt i jentene til Charlotte, så den valpegjengen der er noe for seg selv.
Etter turen trente vi litt agillity, noe de syntes er helt toppers.
Første Rasmus gjør når han kommer inn i hallen er å løpe over møne og gjennom tunellen uten at jeg har bedt ham om å gjøre det. Tydelig at dette er noe han liker, fin motivasjon.
Charlotte satte opp en liten bane som vi kunne prøve oss på, dette gikk veldig bra.
Prøvde litt med Frøya også, hun er jo like gal som Rasmus, he he.
Totto og Zappa fikk lov til å prøve tunellene og rørene som lå på bakken.
Til slutt fikk jeg prøve en bane med Schumi, aussien til Charlotte. Han går KL3 i ag, så dette kan han. Utrolig moro å prøve med en hund som kan alt, det lærte jeg mye av.

Har fått gode tilbakemeldinger i dag også fra valpekjøperne i Stord og Sandnes. De er veldig fornøyde og stolte av sine småtroll. «Willis» og «Fant» er trygge og sosiale, vil gjerne hilse på alt som er og takler nye miljøer med støy og lignende veldig bra. Supert, dette liker jeg 🙂