1. APRIL

Det var utrolig godt å våkne i dag, titte ut av vinduet og se det flotte været. En bra start på ferien min. Tok med meg hundene på en morgentur på jordet, her kan de løpe og herje fritt, noe de setter stor pris på. Så tok jeg med meg Totto og møtte min datter til litt shopping og fornyelse. Det ble neste to timer i frisørstolen og resultatet ble faktisk veldig bra. Det var godt å få av seg litt av den tykke hårmanken og få en lettstelt frisyre. Det ble noen koselige timer, vi avsluttet med en kopp kaffe utendørs i solveggen.

På ettermiddagen fikk jeg en hyggelig telefon fra mine valpekjøpere på Stord. De hadde «svingt innom» en tur i Sandnes og møtt kullbroren sin. Det var et vellykket møte, to brødre som var lykkelige for å se hverandre. Helt hærlig, gleder meg til bildene som kommer. De var visstnok veldig like på alle måter, *smask*. Gleder meg til å se de igjen, håper å få til et valpetreff på fjellet en gang utpå sommeren.