6. SEPTEMBER

I dag har vi bare vært ute i det flotte høstværet og kost oss. Jeg møtte Mona og hennes rottis-damer for en tur på Ringbanen. Rasmus, Kira og Ace storkoste seg sammen, et vakkert trekløver :-).
Vi var i flishaugene og gikk en runde inne på motorcross-banen. Der er det en del utfordringer for unge hunder, så vi jobbet litt med Kira der sammen med Rasmus. Rasmus er jo stødigheten selv, så han fungerer som «støttekontakt» for disse unge hundene. Så han viste vei og fortalte at dette er ikke farlig, her kan dere gå og oppe på her kan dere stå osv osv….

Jeg har hatt whippeten Charlie i helgen, så det ble en runde med han, Frøya og Totto også. Charlie og Totto har virkelig funnet hverandre, de er som Knoll og Tott. For en fart det er på de to, whipper’n er jo bygd for fart, men at Totto lille har det tempoet er jo bare helt rått.

Jeg har også fått en hyggelig mail med bilder fra Ida som bor i Trysil. Hun har visstnok møtt på både elg og bjørn i Trysil’s dype skoger, hun er med på bær-og soppturer og koser seg sammen med sine «foreldre». Alltid hyggelig å få så gode tilbakemeldinger.

ringbanentur 004
ringbanentur 030
ringbanentur 032
ringbanentur 035
ringbanentur 042
totto-charlie 001
totto-charlie 002