30. NOVEMBER

I går ble Norsk Vinner 2009 avviklet på varemessa i Lillestrøm. Jeg syntes det var en flott utstilling arrangert av NKK, det var god plass rundt ringene og god stemning all over. Mange fine stander med masse gode tilbud.
Jeg stilte Rasmus og Frøya, det gikk som forventet, ikke de helt store resultatene.

FRØYA:
«Bra hode og uttrykk, bra hals, kunne vært noe kortere i rygg (?). Bra kropp, velvinklet, beveger seg meget bra. 1AK 3AKK.

RASMUS:
Kunne hatt noe lenger hode(?), bra hals, noe lang i ryggen(enig). God kropp, velvinklet, meget bra bevegelser.
1CHK, 2CHKK, CK.

Rune (Riesen-Hagan) gikk med Rasmus for meg, og for et par, he he. Jeg syntes de var flotte å se på, Rasmus oppførte seg pent, det gjorde forsåvidt Rune også :-).
Jeg gikk selv med Frøya, hun oppførte seg mer «normalt» i dag, hadde lagt fjortis-preget på hylla denne dagen. Dommeren kommenterte at hun virket livlig og morsom, så sant så sant.
Titti var også med i dag, så hun og Totto var publikum i agilityhallen. Masse støy og mennesker, men det brydde de seg ikke noe om. Titti og Totto, så søte, søster og bror.

Senere på dagen sto jeg på standen til rasklubben. En veldig trivelig «jobb», masse mennesker som kom bortom og var interesserte i de forskjellige rasevariantene våre. Jeg hadde med meg Totto inn og det var mange, spesiellt barn, som ville klappe og hilse på’n. Totto storkoste seg med all den oppmerksomheten han fikk. Senere byttet jeg med Rasmus, han fikk like mye oppmerksomhet han også.
Alt i alt ver det en hyggelig dag, masse kjente fjes og god stemning overalt.