12. AUGUST

 

I dag har vi vært på Eggemoen ved Hønefoss sammen med Nina (Lukas) – gjengen og som alltid er det like hyggelig å få være med denne gjengen og trene.

I dag valgte jeg spor med Zulu og fikk endelig et fremmedspor. Hun som la sporet for meg er meget flink innen bruks og la et kjempespor til meg. Hadde jeg hatt en bukett med roser for hånd så skulle hun ha fått den. Det var et langt og krevende spor i variert terreng. Zulu gikk over to pinner, men skitt au…. Hun startet bra, raskt etter start var det kryssing av vei som gikk smurt. Etterhvert kom vi til «problemet» vårt, overgang fra skog til tørt område med kvister og ruskrak. Zulu gjorde et tappert forsøk, men hun ba om hjelp etterhvert og jeg viste henne da hvor sporet gikk videre. Litt vanskelig å komme igang igjen for Zulu men når hun var sikker så gikk resten av sporet problemfritt. Jeg digger slike spor hvor vi møter på noen hinder, da får man se hva man må trene på videre. Moro når det går bra selvfølgelig, men hva lærer man av det?

 

Så fikk jeg se Zulu’s pappa Lukas i rundering. Å fy flate for en hund, får frysninger av å se han og Nina jobbe sammen, det er flott å se på. En sikker herremann som har full kontroll på skogen, og Nina som har full kontroll fra midtlinja.

 

Og snakk om servering også da. Her hadde damene mikset kake, krem, rips og en annen bolle med noe snadder i. Man skal kose seg, viktig det 🙂