4. AUGUST

 

Da er vi hjemme igjen etter en flott 4-dagers tur i lånt bobil. Mine foreldre var så snille og tilbød seg lån av bil og at de kunne bo hos oss og passe Frøya. Et slikt tilbud må man takke ja til, så vi pakket med det som trengtes til en slik tur + Totto og Zulu.

Vi startet opp og var først innom ei bekjent på Lysaker og fikk hentet noe klippeutstyr. Derfra gikk ferden videre til Bø i Telemark hvor vi besøkte Katrin og Tom, oppdretterne til Zulu. Etter et hyggelig kaffe-treff kjørte vi videre til Seljord hvor vi tøk første overnatting, såkalt villcamping.

Etter en tidlig frokost kjørte vi over Haukelifjellet. Noe varierende værtype, alt fra tåke/regn til solskinn. Syntes det er fasinerende med ulike værtyper i ett og samme minutt. Vi stoppet og gikk oss en tur i fjellheimen. Så gikk ferden videre til Odda med en lunsjstopp, lufting og litt shopping i sentrum. Videre langs Sørfjorden til Kinsarvik, over Hardangervidda mot Geilo og så stopp like nord for Gol. En lang dagsetappe, men hva gjør vel det når det er så mye flott natur å beskue.

Fredag morgen var det oppstart videre mot Fagernes og over til Valdresflya. Et eldorado av natur, jeg ble nesten religiøs av denne vakre naturen som vårt land har å by på. Her hadde vi en ny flott fottur og her kunne hundene løpe løs siden det ikke var noe dyr i dette området. Sola skinte tilogmed. Etter en god tur kjørte vi videre til Vinstra og ned til Ringebu. Her tok vi inn på Frya Leir.

 

På Frya Leir hadde jeg bestillt overnatting på forhånd fordi jeg og Zulu skulle debutere i LP kl.1

Lørdag morgen var vi klare for konkurranse og både jeg og Zulu hadde et fint samarbeid som endte med nok poeng til at vi fikk opprykk til kl.2. Vi ble nr.6 av 14, det syntes jeg er en god start. Karakterene står på Zulu sin side.

 

Noen bilder fra turen, bare å nyte sammen med et glass vin 🙂