18. NOVEMBER

 

Du verden så godt det var med en solskinnsdag, en vitamininnsprøytning. Jeg pleier sjelden å klage på været men nå begynner selv jeg å trøtne på gråværsdager altså. Da setter man stor pris på en slik flott dag som man fikk i dag.

Og det passet perfekt siden vi skulle ut i skogen på Hønefoss og trene hund sammen med den faste gjengen der. Nina og pappa Lukas gjorde som alltid en super rundering, må si jeg er heldig som har Zulu etter denne supre pappa’n :-). For Zulu gjorde også en veldig bra rundering i dag. 1. runden var vel så bra som det bare kunne ha blitt. Runde to bommet jeg litt, jeg tenkte (noe jeg skal slutte med) kanskje at hvis fig’n fikk med to tennisballer ut så skulle det liksom bli en «høydare» for Zulu. Men så feil kan man altså ta!! Når jeg bruker tennisballer så tilter hun helt, men heretter så blir det min og Zulu sin greie. Zulu var mer opptatt av ballene enn figurantene. Hun gjorde jobben sin, men ikke helt som første runden. Men det ga meg en liten læring og som plaster på såret gikk hun knallbra på det siste slaget. I pausen var det bålkos og pølsegrilling, og så hadde vi terreng sammen med NRH i dag, det var hyggelig.

Ellers så har jeg jammen meg vært en kveld på hundeklubben denne uka og trent litt lydighet i hallen. Pluss en egentrening på fotballbanen her hjemme, så nå begynner motivasjonen å dra seg til igjen, he he.

 

I går på lørdag hadde jeg og Zulu en kjempefin tur sammen med Jannicke og «Kenzie», en BC som Zulu bare digger. Han er bare snill og god, en riktig så gentleman. Det ble en tur på neste to timer i litt variert og ulendt terreng på Minnesund. Masse fine områder i denne bygda gitt 🙂

Vel, straks en ny uke med nye muligheter.