13. AUGUST

I dag ble det en aldri så liten tur på hundene. Vi tok turen til Trandumskogen i håp om å treffe noen mennesker på stien. Først gikk jeg en runde med alle tre, deretter tok jeg Zulu alene en tur. Og hva er det ikke som dukker opp av skogen, jo, en flokk med løpeglade ungdommer. OJ OJ, litt skummelt med det samme, dette kom brått på, best å kjefte litt så er man på den sikre siden. Vel, ca. 50 meter lenger bort stopper gjengen opp for en liten pause og da ser jeg mitt snitt i å gå bort til dem slik at Zulu får «løst ut». Jeg delte ut noen godbiter og de ville veldig gjerne dele med Zulu, hun var jo tross alt såååå søt da, he he. Zulu tok gladelig i mot og gjengen ble til slutt en positiv opplevelse.

Ellers har det blitt noen små kjøreturer, litt hyl og skrik til å begynne med, men etterhvert roer det seg.
Jeg har hatt besøk så å si hver dag, men dette stresser ikke den lille i det hele tatt. Hun logrer og syntes det er kult med besøk.

Frøya og Totto setter stor pris på det nye flokkmedlemmet, de syntes nok hun er noe frekk til tider, men de sier i fra hvis hun trår over streken