29. APRIL

 

Da har jeg og Zulu kurset oss i helgen. Norsk Schäferhund Klub avd. Hedmark arrangerer ferdselsprøvekurs, så da meldte jeg oss på, det er jo noen forandringer siden sist jeg tok ferdselsprøven.

Vi har hatt to fine dager med solskinn og en hyggelig gjeng å trene sammen med. Zulu som eneste riesen :-).  Hadde vel egentlig ikke de helt store problemene med lydighetsbiten. Var mest spent på «langtidsdekken» med forstyrrelser men ingen grunn til å tvile på den, Zulu lå så fint atte.

Kurset fortsetter neste helg og jeg gleder meg allerede. Da er det ferdselsbiten det blir fokus på.

Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger på Zulu, både fra andre deltakere og i fra instruktøren som syntes hun var en behagelig og trivelig tispe. Rolig og trygg men allikevel hadde den «gutsen» som skulle til. Alltid hyggelig med slike tilbakemeldinger. Hjertet til mor vokser et par hakk da 🙂

 

Men hva med far i huset da?? Jo da, ut på tur aldri sur. Han og gamlemor møtte en kompis som har en slik prikkete sak. Dalmatiner heter det visst. Så da ble det jammen meg en tur til på Frøya opp til Skreikampen igjen. Med innlagte pauser så gikk det veldig bra, ingen tegn til stivhet på damen. Merker at hun kvikner til litt når det blir varmere i været, det er godt å se.