25.APRIL

I dag var det tidlig på’n, utstilling i Stangehallen sto på timeplanen. Jeg plukket opp Charlotte og hennes to hunder som også skulle stilles, vi hadde en veldig hyggelig tur oppover, vi løste mange «hundeproblemer» på denne turen 🙂
Jeg traff mange kjente, blant annet en valpekjøper i fra Trysil(mamma’n til Ida) som hadde tatt turen for å hilse på. Kjempekoselig. Men fy flate så my folk. Tror ikke jeg har opplevd Stangehallen så folksomt på utstilling der tidligere, det var som sild i tønne. Det er tydelig at antall hunder øker her i Norge og at utstilling har blitt en «sport». Men det er flott, vi får mer konkurranse.

Over til Rasmus og Totto sine resultater i dag. Rasmus fikk CK og ble 2.beste hann. Totto stilte JK for første gang og ble 3.beste hann med CK. Jeg er velig fornøyd med dagens resultater, de fikk meget bra kritikker begge to. Så nå gleder jeg meg til Kristiansand-turen, vi er flere som reiser i følge og vi har leid oss hytter. Har til og med meldt på «gamlemor», det er lenge siden hun har vært i ringen.