1. DESEMBER

 

Da er vi i julemåneden desember, men hvor faen er snøen??

Jeg vil gjerne ha en 10-15 cm snø og noen kuldegrader jeg nå, men det kommer vel etterhvert 🙂

 

Nu vel. Jeg og Zulu tok oss en tur til hundeklubben og trente lydighet sammen med bruksgjengen i kveld.

Introduksjon av forangående i line, klikker og hopp over hinder. Syntes Zulu tok dette rimelig kjapt så det var moro.

Ellers ble det apportering og lineføring.

Zulu har kviknet til igjen etter en «slapp» uke. Om hun var sliten eller om det var hormoner som herjet i kroppen er ikke godt å si. men nå virker det som om hun er tilbake til normalen og vi hadde en meget bra treningsøkt.

 

Angående utstillingen som var i helgen hvor Zulu ble premiert med good (gul) så var det noen som minnet meg på den aller første utstillingen jeg var på. Dette har jeg prøvd å fortrenge, men noen som har moro av dette tydligvis 🙂 🙂

He he. Jeg hadde aldri vært på en utstilling og var vel også den gangen av en formening om at; «UTSTILLING-, NEI TAKK!!» Men sånn ble det altså ikke. Jeg ble overtalt til å stille Molly, min første riesen, i Letohallen. Jeg hadde da hørt at hvis man blir premiert med blå sløyfe så var det rett ut, altså dårlig. Jeg gjorde mitt beste og fikk utdelt en gul. Jeg trodde da at det var bedre enn blå og ble kjempeglad, he he. Men ble fort fortalt utenfor ringen at dette var ikke bra. Ja ja, man lærer så lenge man lever.