5.Desember

Jeg ble så glad når jeg tittet ut av vinduet i dag, det snødde 🙂
Da var det på med «parkdressen» og ut på tur med hundene.
Vi kjørte til Sessvollmoen i dag også, det er så fint å gå i disse tanks-løypene til militæret.
Hadde tenkt å ta med skiene, men så manglet jeg staver. Da kom jeg på at de brakk sist vinter de, etter en tur med et skikkelig fall i bakken, he he. Det er ikke enkelt å holde igjen to store riesen når de først har fått opp tempoet, da er det bare å bite tenna sammen og håpe at det går bra.
Vel, vel, artig var det lell.
Vi hadde ihvertfall en fin tur i dag, alle tre koste seg i all snøen, det var full fart og stormende jubel.
Det var greit å få tatt denne lange turen i dag, for helgen skal tilbringes på jobb.
Hundene skal være med meg, men de må ligge i bilen, så det blir nok en kjedelig helg med bare korte luftinger. Men når jeg har disse 12-timers vaktene, så syntes jeg det blir altfor lenge å ha de hjemme.
Dette blir den siste lange helgevakta, neste år er det ny turnus og kortere vakter, men oftere helger.
Jeg vil nok gå glipp av en del konkurranser og utstillinger, men man kan ikke få i både pose og sekk.