13. JULI

Søndag gikk turen til Bø i Telemark for valpebeskuelse hos Kennel Sagafossen.
Først ble vi møtt av mor Gera, hun var i storform og hilste oss hjertelig velkommen. Itt’no pråblem å hilse på barna hennes.
ÅHHHH…. for en herlig gjeng med sorte små fleskepølser.
Sju herlige tillitsfulle knerter som var nysgjerrige, her var det full fart med å utforske og bite litt på oss.
Hele kullet er så jevnt at det var umulig å se om noen skilte seg ut på den ene eller andre måten. Jeg fulgte jo mest med på tispene selvfølgelig, godt det enda er 4 uker igjen, mye skjer jo de siste ukene nå før levering.
Igjen hadde vi en flott dag på «farmen», her blir man vartet opp etter alle kunstens regler med kaffe og kaker. Middag måtte vi ha, kunne ikke reise hjem på tom mage, he he.

I dag har jeg vært en snartur i Brummundal og hilst på Hedda som er i fra Frøya sitt 1.kull.
De ønsket en liten shining på frøkna før de skulle på ferie til Nederland. Det ble et hyggelig gjensyn, tror det er nærmere ett år siden sist jeg så henne. Eierne er veldig fornøyd med Hedda, hun er så snill og tålmodig får jeg høre.
Syntes det er hyggelig at hundene får være med på ferietur. Fikk også en MMS fra Fant (Sandnes, Frøya’s siste kull), de var på rundreise i Europa og han stortrivdes på turen fikk jeg melding om.

Jeg har så langt vært heldig med mine valpekjøpere, jeg er veldig takknemlig for den jobben de gjør med sine hunder.
Fra det første kullet kom det to hanner i retur etterhvert, men jeg fant fort nye hjem til de, og på disse to guttene var det kjærlighet ved første blikk fra deres nye familier.

Det er veldig mange som er interessert i en omplasseringshund, så man kan velge å vrake i mennesker. Men jeg følger magefølelsen og ser på hunden hvordan den «møter» potensielle nye eiere. Som sagt, kjærlighet ved første blikk både fra hund og nye eiere.

På treningsfronten har vi tatt en aldri så liten ferie. Mistet vel litt motivasjon etter konkurransene, men vi kommer sterkere tilbake. Dessuten har vi godt av en liten pause, mer moro å trene når man får ladet litt batterier.