25. MARS

Morgenturen vår i dag ble relativt kort siden mor var litt i trøtteste laget. Men de fikk gjort det de skulle, så tanken var at dette får jeg ta igjen etter jobb.
Men like trøtt når jeg kom hjem og det fristet veldig med en liten time på øyet. Som sagt så gjort 🙂

MEN, når det var unnagjort, da var mor klar for litt action. Fant frem godbiter og stablet hunder i bilen og satte kursen til Nannestad Hundeklubb. Trente vel mest med Totto idag, han begynner virkelig å få dreisen på noen øvelser, kjempegøy. Så trente jeg forangående i line med Frøya + apportering. Har trent en del momenter på forangående så nå skal jeg snart få satt det sammen til hele øvelsen. Så gjenstår det å se om jeg har gjort en god nok jobb.
Ellers er det jo som alltid en hyggelig bruks-gjeng i Nannestad. Ekstra hyggelig med at riesengutten «Balder» har blitt medlem. En trivelig og blid gutt med hyggelige eiere. Velkommen skal dere være.