Nå har jeg lengtet vel og lenge og plutselig så kom det mange cm snø på en gang :-). Alt blir så mye triveligere…. rene hunder, lysere dager og frisk kald luft. Skiene er preppet men ikke testet ennå, det skal vi nok klare i løpte av uka så sant det ikke blir for kaldt. Det er spådd sprengkulde så da korter vi ned turene litt og går heller et par ekstra. Men vi har funnet frem sparken så den har vi fått brukt noen ganger. Jeg har montert slike plastski på meiene så da slipper jeg å være redd for hundepoter, en genial ide.

Og så….nå har jeg gått mange runder med meg selv, tenkt for og i mot, skal-skal ikke, har jeg tid, har jeg ork…..så nå har jeg endelig tatt en beslutning om å ikke ha flere kull på Zulu. Jeg legger «oppdrettet» på hylla for denne gang, det er godt å endelig få bestemt seg samtidig som det er litt vemodig. Jeg syntes det er et flott under å få oppleve dette med fødsel, valpetiden og alle valpekjøpere som gleder seg til sitt nye familiemedlem. Det er mange gode og fine opplevelser, så jeg vil garantert savne det og kanskje innimellom angre på valget mitt. Men jeg er den personen som følger magefølelsen og den sier meg at nå er det stopp. Jeg har 3 kull i Caranina sitt navn og som kjent så er alle gode ting tre. Gi seg mens leken er god…osv…osv. Jeg håper jo selvfølgelig på at Zulu sine avkom kanskje kan spre sine gener videre, om så skulle skje så er det ikke umulig at et barnebarn ankommer Minnesund :-).

Under er bilder fra dagens tur i et aldeles strålende vintervær

 

003 004 005 006 009 018 021 025 026 033 034 036 038 042 046 047 049