16. FEBRUAR

Å være uten nett er jo helt forferdelig, he he. Men nå er nytt modem på plass og jeg har roet meg ned 🙂

I helgen var jeg på utstilling både lørdag og søndag. Lørdag stilte jeg Totto og Frøya, det var ikke dagen vår for å si det sånn. Men vi hadde en kjempehyggelig dag med mange kjente fjes rundt omkring. Zappa med eiere kom også på besøk, Zappa har jammen lagt seg ut siden sist jeg så ham. Og for et hærlig temperament det er på den gutten, bare blid han. Jeg syntes det var en riktig god stemning rundt ringen denne gangen.

Søndag stilte jeg «pinne-dyret» Charlie. Jeg hadde faktisk litt forhåpninger denne dagen, men ikke det helt store her heller. Men Charlie oppførte seg flott i ringen og fikk en kjempefin kritikk.

Jeg vil at dette utstillings-greiene skal være en positiv opplevelse for hunden. De skal ikke tvinges til dette hvis de ikke vil, blir det bra premie så er det en bonus for meg.
Jeg syntes selv at det er hyggelig å stille ut innimellom, treffe andre kjente og se litt på andre raser.