22. OKTOBER

Ja da er det endelig helg etter en slitsom arbeidsuke.

 

Tirsdag kveld var vi i hundeklubben og trente lydighet. Vi introduserte «ruta» for Zulu, gøy å finne på noe annet enn bare å gå lineføring, fri ved fot og apportering. Blir litt kjedelig i lengden for oss begge to.

 

I dag var det godt å nyte en kaffekopp på senga før man startet dagen.

Jeg svingte innom Letohallen en tur for å se «rottis-Mona» in action med sine to voksne + en valp fra siste kullet.

Valpen ble BIR, Kira ble også BIR med sitt første CERT, GRATULERER :-). Max fikk exc. Flotte kritikker på alle tre.

Tenkte å titte litt på riesen også, men det var så store forsinkelser i den ringen så da var det bedre å reise til skogs med hundene.

Først la jeg et spor til Zulu på ca 1,5 km før jeg gikk en tur med alle tre.

Sporet ble bare en time gammelt og starten var veldig bra. Men ca halvveis hadde det nok krysset rådyr, Zulu stoppet opp og været i luften og ble vel ivrig på snusingen og fant noen ferske «go’biter».  Jeg avbrøt der vi sto og gikk videre for så å prøve og hente opp igjen sporet. Men når man lider av en svak alzheimer og ikke husker hvor sporet ble lagt, ja da er det ikke enkelt for hunden heller. Vi surret litt frem og tilbake og jeg var på nippet til å gi opp når Zulu viste tegn til å være på spor igjen. Jeg lot henne få line og snakk om god timing, der var det jaggu en gjenstand. JIPPI. Da var det bare å fortsette til slutten ble funnet og vi begge var veldig fornøyd da.

Stakkar musungen, da var hun rimelig sliten. Hun jobbet som en helt go’jenta mi.