8. DESEMBER

 

Da ble det endelig hvitt på bakken, så får man håpe at den har tenkt å bli en stund. Søndagsturen i dag gikk om Hurdal og Toten med en stopp halveis i løypa for å lufte vårs litt. Gubben i huset liker å utfordre seg selv og bilen på slikt føre så det ble en spennende biltur oppi gjennom bratte dalom til det ble bråstopp. Mor i huset måtte krabbe under bilen og få vekk litt snø slik at vi kom oss løs igjen. Du snakker, to halvgamle «fjortiser» når snøen daler…ja ja…moro var det lell. Vi kom oss løs, fikk parkert og kom oss opp i skogen. To bartehunder som elsker snø er en fryd å se på, det var tjohei og faderullandei. Totto Lillemann blir jo nesten borte i snøen men det bekymrer ham ikke, han ploger seg igjennom og kommer frem overalt. Zulu Musungen løper lekende lett og man øyner et stort glis (hvis hun hadde veært et menneske). Herlig.

Zulu er nå godt inn i løpetiden så det nærmer seg vel en date på Moelv i løpet av neste uke vil jeg tro. Det blir spennende, jeg både gleder og gruer meg på samme tid. Jeg håper at alt går som smurt, alt fra «blomsten og bien» til alt er vel overstått. Jeg har alliert meg med både den ene og den andre, sånn i tilfelle. Men en ting om gangen 🙂

Ellers er det rolig på treningsfronten, jeg har godt av en pause og det har vel forsåvidt hundene også. Det blir all slag form for turer så det får holde nå en periode fremover. Litt søksarbeid innomhus får de for å bryne hjernene sine litt og det er litt morsomt å se hvordan de konkurrerer seg imellom om å finne go’bitene.

Men hu mor sjøl trener 3 ganger i uka for å få orden på kneskaden. Sist jeg var på NIMI og Bærum Sykehus fikk jeg gode tilbakemeldinger selv om jeg syntes det går ufattelig sakte fremover. Fysio’n sier som så når jeg viser min misnøye; «men Nina, husk at du bare har trent i litt over 2 mnd da, dette kan ta alt fra 6-12 mnd det skjønner du». Okei da. Men jeg får ikke lov til å utsette kneet for vridninger, dvs ikke sparke fotball, ikke spille håndball eller andre toppidrettsgrener, ha ha, makan. Det er utfordrende nok å forsere kupert skogsterreng skal jeg si dere. Men det kan se ut som om jeg slipper å operere, skal inn til ny vurdering i februar. Mulig de bare tar en «støvsuging» inne i kneet for å renske opp og da er det kort opptreningstid etter det.

Vel, det var siste nytt. Neste innlegg blir vel etter eventyrreisen til Moelv. Ha en flott uke folkens 🙂

 

 

 

 

 

002008010009005