18. FEBRUAR

Som jeg sier så mange ganger, tiden går fort og dagene er fyllt opp med jobb og aktiviteter. Man kan innimellom føle at tiden ikke strekker til og da må jeg ta jeg meg selv i nakken og roe det hele ned. Jeg rekker det jeg rekker og ferdig med det!

Onsdag var det årsmøte i Nannestad og Omegn Hundeklubb. Årsberetningen var positiv, økonomien er på rett vei etter at mye av kassabeholdningen gikk til treningshall. Så til slutt var det valg og jeg ble valgt til leder for klubben. Jeg er ydmyk for tilliten og gru-gleder meg til oppgaven. Det blir som å hoppe etter Wircola men jeg har dyktige folk i de forskjellige gruppene og ser frem til å ta fatt på vervet.

Mandag og torsdag var det trening i hallen med bruksgjengen med fellesdekk, lineføring, hopp o/hinder og mye annet moro. Utover dette har det blitt skiturer og sparkturer 🙂

I går på søndag var det tid for runderingstreff med bartegjengen i Hønefosstraktene. Det var deilig å være tilbake og få skogstrening med gjengen og bålkos selvfølgelig. Ekstra moro var det at Katrin «Sagafossen» kom, så det ble et aldri så lite kenneltreff. Mor Gera, pappa Lukas, bror Brask, bror Bram og Zulu. I tillegg var Jackie (Rissie’s) og Hep (malle) der også. Som alltid en koselig søndag. Det var nok snø men ikke værre enn at det gikk fint å rundere. De som slet litt i snøen var vel oss førere og figuranter, he he. Zulu gjorde en super rundering på første økt, lett og fin i snøen, kult å finne figger i skogen. Man ser nå resultater av ski og sparktrening, formen hennes er upåklagelig.

Bilder fra skogen:

 

 

 

001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

047