19. JUNI

Ja ja, da har jeg og Frøya har prøvd oss igjen i spor-lydighet kl.D i bruks.
Forrige helg var det jeg som gikk å skravlet i ringen, men i dag var Frøya veldig pratsom, he he.
Jeg må jo le av hele greia, godt vi ikke tar dette så veldig seriøst akkurat nå.
Sporet gikk veldig bra, hadde hun ikke gått over en pinne, så hadde hun fått 9,5 (endte på 7,5). Det var litt utfordrende i dag med den sterke vind som var, men Frøya gikk knallbra.
Budføring?? Hva er det???? 🙂
Under lineføringa så hadde hun noe hun skulle ha sagt, litt over middels ivrig kan man si. Tror det surret en del fluer under hjernebarken i dag altså. Da blir det poengtrekk serru.
Apportering; nu vel. Den gamle damen var i lekemodus i dag, så da benyttet hun apportbukken, kastet den i været og tygde litt på «kula» før hun kom inn på plass.
Fellesdekken fikk vi 9 på, noe jeg er veldig glad for. Jeg stod der i tre lange minutter med hjertet i halsen, for like bak hundene drev det miniputter og sparket fotball. Jeg så på Frøya at hun hadde øyer i nakken, og jeg vet at hun elsker baller (slike man spiller med, ha ha).

Vel, i det store og det hele så er jeg fornøyd selv om det ikke ble noe opprykk denne gangen heller.
Som dommer’n sa; du er en dyktig hundefører og tispa di er ikke 8 år i hodet sitt.

Koselig med slike tilbakemeldinger
Men hadde jeg vært en dyktig hundefører, så hadde vel ting gått litt mer på skinner kanskje.

Men jeg setter ingen store krav til Frøya nå, vi skal ha det gøy de årene hun har igjen. Hun blir ihvertfall lagt merke til uansett åssen det går, hun er jo en klovn i ringen 🙂

Ellers så har vi herrebesøk om dagen. «Bart» fra Nes skal bo hos oss i 14 dager mens familien hans er i Tyrkia.

Bart er en utrolig behagelig fyr å ha i hus, så rolig og kosete. Snakket med «far» på telefonen i dag, og da sa jeg at jeg tror han furter, han er så stille. Men nei, det var tegn på at han trivdes. Hvis han ikke trives så er han urolig. Så man kan trygt si at han og Frøy er to motpoler.