6. MAI

 

…å være oppdretter :-). Ennå en banditt er HD røntget med A, gratulerer og tusen takk til Mari-Anne og «Mack». 7 av 9 så langt og de to siste kommer om ikke så alt for lenge. Moro når man får så bra resultater på sitt oppdrett, både helse og fysikk. Men de er bare ungdommen ennå, man må ikke glemme det. Jeg føler og tror at Norton/Zulu var en god match 🙂

Zulu ja….min flotteste riesenjente ever. Jeg er så utrolig stolt av denne balanserte, sansede og ivrige arbeidshesten min. Jeg ble oppringt her en ettermiddag med spørsmål om jeg hadde en hund som kunne benyttes i ettersøk av en bortkommet hund. Hverken jeg eller Zulu har vært med på noe slikt før men man vil jo gjerne hjelpe til i en slik situasjon. Middagen måtte vente, vi kastet oss rundt og kom oss av gårde for å hjelpe til. Zulu og jeg jobbet i 3 timer i utfordrende områder og terreng, dessverre ingen funn av den savnede hunden. Den siste timen tok jeg med meg Totto også siden han er  flott på overværsøk. Vi skulle så gjerne ha funnet, død eller levende, men har nå i ettertid fått vite at den mest sannsynlig er tatt av toget. Det må være en forferdelig situasjon å ikke vite…lever den?…er den skadet?…osv..osv.. Selv oppe i det triste så fikk Zulu mange klapp og mye kos som takk for hjelpen. «Jøss, er riesen så rolig? Har bare sett de ville og gale» var det en som kommenterte 🙂

Zulu hadde nok vært en ypperlig redningshund, men med min turnus og arbeid så lar det seg ikke gjøre. Annenhver helg og mye kveld så er det umulig å få trent nok og kontinuerlig med NRH (norske redningshunder).

Vel, nå til helgen er det årets store høydepunkt. Da går ferden til Elverum og en samling hos Inger og Terje Østlie. Det skal nå bli godt å komme til ferdig opplegg, dekket bord og hyggelige samvær med kjente og ukjente. Et par banditter skal også være med, så dette blir toppers 🙂

Så da ønsker jeg alle en riktig god helg nå, for her på denne siden er jeg ikke tilbake før søndag kveld.