3. OKTOBER

 

I dag har vi vært på Østlies Hundesenter og fått «løsnet» opp hundefører’n(meg selv).

Jeg har ikke helt fått til dette med å holde Zulu’s fokus under lineføring/fri ved fot. I stedet for å fortsette i samme sporet så fant jeg ut at en dag hos Inger og Terje måtte til for å finne ut av ting.

Etter at Inger fikk observert oss en liten stund så hun fort hva som måtte gjøres.

Konsentrasjon og relasjon!! Vi jobbet med dette og etterhvert fikk vi løst problemene. En deilig følelse, så nå vet jeg hva jeg skal jobbe videre med fremover. Nå blir det moro å trene lydighet fremover 🙂

 

Med meg på turen var Hanne, det var veldig hyggelig. Hun gjorde en utmerket jobb som fotograf, tusen takk 🙂

 

Takk til Inger og Terje for deres engasjement, hjelpsomhet, kunnskap og ikke minst deres egenskaper som instruktører.

Ingen over, ingen ved siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En sliten riesenschnauzer 🙂