27. NOVEMBER

 

Denne gangen på meg selv :-). I dag har jeg vært på NIMI hos fysio’n min og fått en bra sjekk på kneet. Bøyd og bendt opp-ned-hit-dit uten at jeg brølte stygge ord. Så mitt pågangsmot og trening har gitt resultater. Etterpå var jeg på Bærum Sykehus hos en ortoped, som har tett samarbeid med NIMI, for å ta en ny vurdering om kneet skal under kniven eller ei. Konklusjonen ble at jeg skal fortsette treningen og inn til ny kontroll om 3 måneder. Jeg vil gjerne slippe unna, så da er det bare å bite tenna sammen og trene som fa..

Siden jeg var i området så besøkte jeg min gode venninne Hanne også. Vi gikk en fin tur rundt Kalvøya før jeg satte nesa nordover igjen. Da var det rett til min datter og barnebarnet Vilde. Vilde går jo nå i 1.klase og de skulle ha juleforestilling på skolen. Da MÅ jo mormor komme og se. Og du verden som jeg koste meg, disse 1. og 2. klassingene var kjempeflinke alle sammen.