23. MAI

Etter arbeidstid i dag møtte jeg Frank og Mona med Rex. Rasmus og jeg fikk en ukjent oppgave i dag, det trengs innimellom for at jeg skal kunne stole på og lese Rasmus når han går. Med Rasmus er det ikke noe problem, han er superflink til å gå sporet og lett å lese. Han får nesten panikk hvis han går av sporet, er helt desperat for å finne det igjen. Nå har jeg konsentrert veldig på at han skal plukke pinner i sporet, og dette tar han nå uten noe problem. Nå står det igjen et par øvelser på lydigheten før vi er klare til å konkurrere i NBF-bruksen. Totto fikk også en ukjent oppgave. Tenkte kansje at dette var litt tidlig siden han ikke har så mye erfaring ennå, men der tok jeg feil gitt. Han er som Rasmus, helt «pudding». Men jeg skal være forsiktig så jeg ikke går for fort frem med’n. Rex og Frank fikk også en ukjent oppgave, dette gikk veldig bra. Rex fant lekene sine og fører var fornøyd med innsatsen. Frøya fikk bare et feltsøk i dag. Gikk litt tilbake med masse påvirkning og det tente henne. Full fart ut og plukket det hun kunne finne. Hun er så lykkelig og fornøyd når hun får jobbe litt, Frøya mamma’n sin bestis. Prøvde felt med Rasmus, han er jo helt i nyinnlæring på denne øvelsen, men tar det veldig fort. Her må jeg være forsiktig så jeg ikke blir for ivrig og går for fort frem. Har gått i den «saksa» før, så det ar godt jeg lærer jeg også 🙂
Til slutt fikk Totto et lite lynkurs i feltsøk. Herregud for en turbo, kjempemoro å se den lille duracell-kaninen min jobbe med nesa. Åh, for noen herlige hunder jeg har, hi hi.