21MAI

På formiddagen i dag møtte jeg Charlotte og Frank på ringbanen. Vi var der i mange timer og fikk trent både spor og feltsøk. Det var første gang jeg trente felt med både Rasmus og Totto. Totto var helt rå, han er en utrolig artig hund å jobbe med. Lærer fort og er så ivrig i tjenesten, lille bartedyret mitt. Rasmus var litt opptatt med å snuse der alle andre hadde gått i feltet. Måtte fortelle ham et par ganger at nå er vi faktisk «på jobb», da gikk det som smurt. Og julekvelden når han kom inn til fører med funnet sitt. Føyamus var i hundre, lenge siden hun har hatt feltsøk også. Plukket feltet på null komma niks, så fornøyd med seg selv. Det var jeg også 🙂
Totto fikk i tillegg et enkelt spor, like ivrig her også. Frank og Rex gikk et knallbra spor, litt vimete i starten. Så jeg la et lite pølsespor til dem etterpå for at Rex skulle konsentrere seg mer i starten. Det hjalp, så de får fortsette litt med det fremover. Fikk dessverre ikke sett alle hundene til Charlotte, men de jeg fikk sett i feltet var knallbra. Det er så artig å se «staffene» jobbe skogsarbeide, for en arbeidsmaskin. De gir seg ikke på «tørre møkka».

trening-21mai-002trening-21mai-003trening-21mai-032