2. JUNI

 

Da har jeg og Zulu nådd vårt første mål, nemlig ferdselsprøven.

Norsk Schäferhund Klubb avd. Hedmark avholdt prøven med dommer Åge Bergmo. Vi hadde oppmøte 11:30, men som alltid blir det forsinkelser på stevner. Så det tok hele dagen, men hva gjør vel det :-).

Zulu gikk en nydelig lydighet, full konsentrasjon hele veien. Dessverre reiste hun seg på dekk med forstyrrelser og da tenkte jeg at løpet var kjørt. Men dommeren sa så her;» Dette er en flott hund med stor arbeidsevne, hun har intensitet og er på allerten hele veien. Dere får 0 på dekken, men jeg sender dere videre, jeg kan jo ikke underkjenne en sånn hund. Det er heleheten jeg ser på, ikke hvert enkelt moment»

Å jøje meg, jeg trodde jeg skulle svime av.

Så var det å kjøre bort til Myklagard og ta ferdselsdelen. Denne var jeg sikker på at vi skulle klare og den besto vi med glans.

 

Nå kan jeg puste lettet ut, et steg er tatt. Nå er det bare å se frem mot neste mål.