12.-14.Desember

Denne helgen har bestått av å hjelpe mine foreldre med flytting. De solgte huset sitt i sommer og kjøpte seg leilighet som nå er ferdigstilt.
Men det har blitt tid til noen turer også.
I dag, søndag, så møtte jeg Charlotte og hennes 3 aussier for en tur til Sessvollmoens flotte «hunde-løyper». Vi hadde med oss akebrett og snowracer’n, og fem klare hunder. Charlotte fikk låne Frøya i sitt spann og jeg hadde bare Rasmus i mitt. Han trekker jo for minst to.
Vi hadde litt start-problemer, men etterhvert så ble det fart i aussie-gutta også så Frøya slapp å gjøre jobben alene. Totto satt på fanget mitt så ørene blafret bakover, he he. han fikk løpe litt løs også når tempoet var på det normale. Men neste gang skal han nok få være igjen, det ble nok litt for «røft» for’n.
Lurte litt på om jeg skulle lage et akebrett med bur på, så kan Totto henge etter oss, ha ha, da tenker jeg folk hadde sperret opp øynene og fått seg en god latter. Hadde sikkert vært litt av et syn.