31. MARS

 

En slik flott påske man har hatt i år er det jammen lenge siden sist man har hatt. Fremdeles snø og flotte forhold og i tillegg et strålende påskevær.

Torsdag var arbeidsdag for min del men mannen i huset og Zulu hadde en flott skitur sammen til Fjellsjøkampen. Etter jobb tok jeg med meg Frøya og Totto og gikk på et egnet sted for min gamle hund, altså flate partier og i hennes tempo. Totto spretter jo rundt som en duracell-kanin uansett så han får da ut litt energi selv om turen ikke ble så lang. På kvelden ble det en bedre middag på Jensens Biffhus i Oslo.

Fredag tok vi med oss pølser med tilbehør og dro til min datter for å tilbringe noen timer i skogen. Atter en flott dag med bålkos og aking. Zulu og pinnedyret Charlie koste seg også ute i det flotte været. Så ble barnebarnet med oss hjem for overnatting til neste dag :-). Men så våkner jeg opp lørdag med skrall nakke og skulder, et returnerende problem jeg har innimellom etter en yrkesskade jeg har fått. Så mor ble hjemme mens mannen dro på familietreff  på hjemgården på Rena. Kjedelig, men dette må jeg bare akseptere. Skal snart begynne på en ny runde med behandlinger, så da retter det seg etterhvert.

Søndag føles kroppen noe bedre, så jeg putter hundene i bilen og kjører til min datter igjen. De bor på en plass hvor snøen går tidlig og her var det mulighet for å legge spor allerede. Så da ble årets første spor unnagjort i en fei bokstavelig talt, he he. Zulu skjønte med en gang hva hun skulle når jeg tok frem sele og line, hun pep og skrek og gikk rundt seg sjøl. Sporet var på ca 400 meter og en time gammelt. Zulu var vel litt for ivrig egentlig så det ble noe rotete, men det retter seg fort. Hun veit hva det dreier seg om og viser tydelig at dette er det beste hun veit. Samme med meg :-). Utrolig deilig å få gått årets første, gleder meg til onsdag, da er det planer om et nytt spor nemlig.

I morgen er det siste dag av påskehelgen, først en tur på arbeidet, deretter en bedre middag med gode venner.

 

 

 

004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

028