vinter-februar-0129. FEBRUAR

Dagen dag har jo bare vært helt utrolig nydelig, sol, masse snø og kaldt. Helt perfekt 🙂
Jeg måtte få med meg VM i kombinert utfor og slalåm i dag, så når utfor’n var over, var det bare å komme seg ut. Da hadde jeg noen timer til slalåm’n skulle starte og den ble benyttet bra. Først dro jeg på Ringbanen og vi vasset i snøen på motorbanen sine områder. Fin trening for hundene å forsere store mengder snø. (Det er jammen trening for meg også). Etter et par timer med snø-kos dro jeg bort til hundeklubben og trente lydighet sammen med Charlotte. Jeg fikk en bra runde med Frøya og Rasmus, mens for Totto sin del ble det litt utstillingstrening. Etter trening fikk Rasmus kose seg litt med jentene til Charlotte, han prøver å sjarmere så godt han kan ved å gjøre seg veldig staselig og vakker. «Kida» syntes nok han er litt for pågående, så hun sier i fra når det blir for mye av det gode.
Det ble noen fine timer ute, både jeg og hundene koste oss.
Så var det hjem og benke seg foran TV’n og se på slalåm’n, med norsk gull til den unge kjekke Aksel Lund Svindal, sukk……vinter-februar-001vinter-februar-008vinter-februar-007vinter-februar-010