8-9.Desember

I går fikk vi besøk av Hanne med schäferne Akita og Arthur, så det ble en fin utedag sammen med hundene. Hanne hadde tatt med seg snowracer’n sin og jeg hadde med mitt, så det ble mye fart og moro. Det ble Frøya og Arthur i ett spann og Rasmus alene i sitt, skal si dette gikk unna. Akita begynner å bli en gammel dame, litt stiv på sine gamle dager, så hun fikk ikke være med på «løpet», så vi gikk en tur med henne og Totto mens de tre andre fikk hvile i bilen. Vi var atter en gang inne på Sessvollmoen, der er det hunde-vennlige områder. De hadde skyte-trening også, dette passet veldig bra med tanke på Totto. Vi sto på få meters avstand fra skytebanen, men Totto brydde seg ikke i det hele tatt, så den delen av miljø virker veldig bra så langt.
Etter turen med den lille og den gamle, tok vi en ny runde med racer’ne. Så det ble en bra økt på Rasmus og Frøya, men dette er noe de liker å drive med, ser at de storkoser seg.
På kvelden var det kurs med Rasmus igjen, jeg var jo litt spent på om han var sliten etter formiddagen, men nei da, han var klar som et egg.

I dag har det vært en litt roligere dag siden jeg jobber natt denne uka.
Etter noen timer søvn og en liten luftetur, dro jeg til Jessheim og kjøpte julegave til Totto, he he.
Han fikk en dress (stakkar), med bein. Er ikke noe tilhenger av dette med å «kle» på disse småtassene,(bruker selvfølgelig dekken når det er kaldt), men Totto syntes ikke det var noe kult å «svømme» i snøen og få masse snøklumper på beina.
Når vi kom hjem så måtte jo dressen prøves, jeg kledde på’n og vi gikk en tur på jordet. Så stor forskjell på Totto nå, han virkelig koste seg i snøen, dette var en fulltreffer.

Jeg har også snakket med Bratteteig (valpekjøper) i dag, han lurte på om jeg hadde solgt ham en bever?????? He he, ja, moro med valp sier jeg bare.