23. OKTOBER

 

Sitter her på fredag morgen og må klype meg i armen og lese journalen til Zulu en gang til. Nei, jeg har ikke drømt….. :-).

Men så gjør man seg noen tanker da. Hvordan kan en veterinær si en ting mens en annen sier noe annet. Hvem skal man tro på??. Jeg velger å tro på den siste, dette er en klinikk med meget dyktige veterinærer og de er gode på dette med røntgen. Det var jo en grunn for at jeg dro hit for en dobbelsjekk. Jeg har også HD/AD røntget ved denne klinikken. Og jeg har Rasmus friskt i minnet ennå, han fikk jo sin diagnose her og feil ved den andre klinikken. Så det har skjedd to grove feil for mitt vedkommende, så nå vurderer jeg sterkt å bytte veterinær…ihvertfall når det kommer til mer enn vaksiner og andre småting.

Og et annet spørsmål som dukker opp fra andre rundt meg :-), skal Zulu ha et kull til?? Koselig at det er ønskelig, men jeg har ikke tenkt så langt ennå. Jeg må fordøye de siste nyhetene, det har ikke helt gått opp for meg ennå. Og så gleder jeg meg til neste brukssesong, vi kan fortsette :-). Zulu er helt i hundre på trening om dagen, hun svever over hinderet og kryper til en 10’er. Er det ikke flott?