3. Februar

I dag har Rasmus vært og operert bort anal-kjertlene sine.
Disse har vært litt plagsomme ved at de ikke tømmes på normal måte, så i samråd med min veterinær mente vi at det var like greit å fjerne de.
Da er det bra at mor har friuke i turnusen så hun kan være hjemme og passe på go’gutten sin.
Men det gjør jammen Frøya også. Makan til hønemor skal man lete lenge etter 🙂
Når vi kom hjem, så la jeg Rasmus i senga og pakket ham godt inn. Søte Frøya da, legger seg ved siden av ham, forsiktig, og susser ham litt på nesen. Akkurat som om hun forteller ham at «jeg skal passe på deg jeg». Totto fikk klar melding om å holde seg unna Rasmus nå, stakkar, han er nok litt i villrede på hva som foregår her.
Men men, ihvertfall så gikk operasjonen greit, den ene kjertelen var forholdsvis stor, så det var nok greit at de ble fjernet.
Nå har jeg gjort storinnkjøp av fiskeboller, loff og ris. Lett fordøyelig kost er vel tingen for Rasmus nå stakkar.
Vom og Hundemat som jeg pleier å fore Rasmus med er et knallgodt for, men det gir litt hard avføring så da lar jeg det være inntil videre.