28. Januar

Dagene har bestått av våre tidlige morgenturer, både med og uten snowracer’n. Jeg reiser på jobb med god samvittighet når jeg har fått tatt disse turene først. Og så er det så fredelig og stille så tidlig på morgenen, vi er helt alene der ute i naturen. Foruten noen elg da, men ser stort sett bare sporene etter de.
Ellers har det vært to kvelder med valpekurs. Selv om Totto er 7 mnd, så syntes jeg det er greit med dette kurset, nye mennesker, nye hunder og bra miljøtrening. Og jeg har det heller ikke travelt med Totto, vi har mange år foran oss.
I morgen er den STORE dagen, da skal jeg hente Frøya hjem. Jeg gleder meg masse, har savnet henne veldig. Skal bli godt å få henne hjem så hun får tuktet disse to «fjortisene» her hjemme.
Interessant å se og observere når «nestlederen» ikke er tilstede, hvordan Rasmus og Totto forandrer seg. Akkurat som om de er litt i villrede på en måte, pussige greier.
Rasmus er nok den som lider mest, he he, han har dårlig matlyst. Spiser bare på trass så ikke Totto skal få resten. Nå har jeg fått tak i snack-pølser fra Vom og Hundemat som det ekstra med fett i, så jeg får prøve å lure i ham litt av det. Rasmus får mye mat og han trenger mye mat. Det er en stor hund som blir brukt aktivt og som dermed trenger mye fett og energi. Han forbrenner mye, så det merkes at han spiser dårlig, han har ikke så mye å gå på da.
Sukk, skulle ønske det var meg……