13.-14. MAI

I går formiddag på «himmelspretten» møtte jeg Tone og Annie til sportrening ved Sessvollmoen.
Frøya og Totto fikk ett spor hver seg som jeg var sånn passe fornøyd med.
Frøya somler litt i starten, hun skal sjekke veldig de første 30-50 meter’ne, så det ser veldig rotete ut. Men når hun har «satt seg», så går resten knirkefritt. Dette må jeg ta litt tak i, får gå to steg tilbake med en påvirkning tror jeg.

Med Totto så har det nok gått litt for fort frem, han var også litt ukonsentrert i dag. Men han plukket alle pinnene og gjenstandene som lå i sporet, og når slutten var funnet så ville han gjerne mer.

Litt utpå dagen tok vi oss en Harry-tur, men fy farao så mye folk. Jeg gikk i kø gjennom senteret, fikk ikke handlet en dritt, he he. Kjørte til matbutikken og fikk med meg litt før jeg kjørte hjem igjen 🙂

Så dagen i dag har vært veldig lat og avslappende. Følte at jeg trengte en slik dag etter noen hektiske uker.
Trodde jo selvfølgelig at de to bartene her hjemme også ville sette pris på det, ha ha, jommen sa jeg smør!!
En dag uten at det skjer noe som helst, herregud, værsegod å bli gær’n. De blir ganske så oppfinnsomme og rotter seg sammen bare for å erte meg, det er jeg ganske sikker på.
Så i morgen må vi nok finne på ett eller annet.