27. NOVEMBER

Vi har i dag igjen vært sammen med Janne og trent søk i bygg.
Det er helt vanvittig artig å se hvordan hundene «tenner» på denne type trening, søk og jobb. Frøya og Rasmus kjente seg igjen og visste nøyaktig hva de skulle gjøre. Vi prøvde å lage noen utfordringer til Frøya, hun er helt rå i slike søk, hun finner figuranten før en får sukk for seg. Jeg må bare få skryte av denne rare barte-jenta mi, det høres nok ut som om hun er best i hele verden. Ja, for meg er hun det selvfølgelig :-), men hun er god, veldig god på en del ting. Ingenting var for vanskelig for Frøya i dag heller, så nå får vi legge hodene i bløt og tenke ut hva vi skal finne på til neste gang.
Rasmus var også i mer søks-modus i dag, så han lærte litt sist gang tydeligvis. Halsmeldingen begynner å sitte, den kommer meget raskt. Og han sitter pent foran figuranten, han er ikke inne og støter. Akkurat slik jeg vil ha det.
Vi prøvde med Totto også. Han syntes det var litt skummelt med mørke rom, men etterhvert kom det seg. Etter ett par funn med godbit og ei kul tante, så var det som å skru over en bryter; JEG VIL MER…