Denne helgen skal benyttes til å slappe av, kose meg og lade batterier.
Det skal bli turer med hundene og så skal jeg ordne litt med ved’n som jeg har liggende her. Plenklipp og luking i blomsterbedene må også gjennomføres. Det ser ut til å bli flott vær i helgen, så da er det vel på tide å få litt farge på den ennå vinterbleke kroppen.

Lørdag ettermiddag kommer barnebarnet mitt, hun skal sove hos mormor, Frøya og Totto for tenk. Lenge siden hun har vært her nå, så det skal bli kos.

Bart fra Nes har vært her i en uke, og har en uke igjen på Camp Caranina. En særdeles behagelig mann å ha i hus, ikke noe mas om det ene eller det andre, he he. Totto har også akseptert’n, så nå er de buddiser alle tre.
Totto var vel litt engstelig for å miste plassen sin som «mannen i huset» tror jeg, he he.
Savnet etter Rasmus er stort nå når det er en riesengutt i hus. De finnes ikke like på noen som helst måte, men det er noe med disse store bartegutta som rører ved meg.
Kanskje en gang i fremtiden……….

På fredag var «valpen» to uker, du verden som tiden går lell. Syntes det gikk utrolig sakte før fødsel, men nå…..
Det går fort til august, du verden som jeg gleder meg.
Alt står bare bra til med mor og alle de syv valpene.
Se www.kennelsagafossen.com

Ønsker dere alle en riktig god helg.