22. MARS

 

Påsken nærmer seg med stormskritt og forhåpentligvis våren også. Kulda holder ennå et godt grep selv om vi nå nærmer oss april. Jeg liker vinteren men begynner å bli utålmodig, nå vil vi snart ut å gå spor jeg og Zulu. Men vi har da fått trent en god del lydighet så langt og jeg er fornøyd med Zulu sine fremganger i vinter. Nå gleder jeg meg til stevne-starter, det er noe eget med bruksstevner, alle heier på hverandre, ingen som ønsker å ødelegge for noen og man får en klapp på skulderen hvis det ikke går så bra. Og man opplever heller ikke at ekvipasjer står klint oppi ringen mens en annen akvipasje går. Man tar hensyn til hverandre. Opplever ikke helt det samme på LP stevner dessverre. Selv om det er trivelige konkurranser det også. Utstilling……sier ikke mer!

Vel, jeg går mot arbeidshelg men vi rekker noen aktiviteter før vaktene mine begynner. Ønsker dere alle en super helg og ha en fin fin trening 🙂

 

 

006

 

 

 

 

 

 

 

 

013

 

 

 

 

 

 

 

 

010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

001

 

 

 

 

 

 

FRØYA LESER SISTE NYTT FRA HUNDEKLUBBENS MEDLEMSBLAD