19. OKTOBER

 

Denne mandagsmorgen er jammen meg god etter gårsdagens triumfer på NKK Hamar :-). Jeg meldte på både Zulu og Totto siden det var meningen det skulle være samme dommer, dermed samme ring. Men med rekordstor påmelding så NKK seg nødt til å endre på programmet med å dele rasene og inn med nye dommere. Så resultatet for min del ble at Totto og Zulu fikk hver sin ring med samme oppmøtetid. Totto har for tiden dårlig pels og farge, så jeg tenkte at det var greit at han ikke skulle stilles alikevel. Men så kom det en reddende engel som tok en utfordring på strak arm og stilte han for meg. Hanne har aldri vært i en utstillingsring før men denne duoen klarte seg meget bra fikk jeg tilbakemeldinger om. Totto fikk en Very Good, ikke mer enn forventet

«7 år, maskulin, noe bred i skallen, store ører. Bra hals, god benstamme, noe ujevn overlinje. Kort kroppet, velvinklede bakbein, velbåret hale, ikke klare farger, mye grått i sølvet. Ønsker striere pels, kunne hatt bedre drive»

Takk til Hanne som stilte sporty opp og entret ringen for første gang i sitt liv :-). Da veit jeg hvem jeg skal ringe neste gang ja……

 

Og så var det Zulu og meg da. Ikke de helt store forhåpningene denne dagen, hadde jo hørt mye rart om denne dommeren. Men han likte nå Zulu for han ga henne det norske championatet og i tillegg ble hun Norsk Vinner 2015.

«Utmerket type, bra prop., meget velbygget, utmerket hode, korrekt bitt, bra ører, meget bra overlinje og vinkler, beveger seg meget bra, trivelig temp., meget bra pels».

Så det var verdt turen allikevel, selv om skogen og sola fristet veldig til en utedag.

 

En annen gla’melding fra helga. På lørdag var bandittenes halvbror «Zechon» ute og debuterte i NBF spor og hentet inn seier og opprykk. Gratulerer til Elisabeth og «svensken».