27. MARS

 

Mandag kveld var jeg og Zulu på hundeklubben og trente lydighet igjen. Planen var å få gjennomført en budføring og forangående i line. Når jeg kom på banen så var Hr.Gjerdalen der og da benyttet jeg muligheten til å få hjelp av han som figurant. Det ble to flotte budføringer med stor fart ut til fig og tilbake til meg, og Hr.Gjerdalen syntes dette var veldig bra :-). Så fikk jeg tatt noen økter med forangående og dette begynner nå å falle på plass, men dette er en evighetsøvelse…repitisjoner….repitisjoner…..Da var jeg egentlig veldig fornøyd med dagens trening og hadde tenkt å avslutte kvelden. Men så kom det en LP dommer innom og da benyttet jeg muligheten igjen, he he. Fikk ham til å kommandere meg på enkelte øvelser og fikk tilbakemeldinger på noen småting jeg skal pirke litt på. Ellers var tilbakemeldingen at han syntes det er flott å se en hund som logrer og trives og at samarbeidet mellom meg og hund var så bra. Det er hyggelig å få slike tilbakemeldinger, man trenger både ros og ris.

I går ettermiddag/kveld ble det en flott skitur sammen med kjæresten min og Zulu-Totto duoen. Vi kjørte opp til Skrukkelia (Hurdal) og gikk innover derfra og over mot Totenåsen, en utrolig flott tur og en fullmåne som glødet, nesten litt romantisk faktisk. Zulu og Totto koste seg og fikk ut litt energi. Må igjen skryte av denne lille dvergtassen og hans vilje og utholdenhet. Han har ingen problem med å holde følge hverken i lengde eller tempo. En stor maskin i liten format, som om det skulle være en V8 i en Mini Morris.

Vel, da er det påske og jeg skal kose meg med hunder, familie, turer og litt trening. Kan jo ikke ta helt fri fra det :-). Og et par vakter på jobb.

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD PÅSKE